» Notícies

Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

06/03/12

27 i 29 de febrer 2012

AVALUA – Acústica Industrial conjuntament amb AXIOMA, imparteixen el Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

Màster de la UIB a través de la FUEIB i cofinançat per TIRME.

Aquí podreu accedir als documents de la formació:

más info

MAPA ESTRATÈGIC DE SOROLL DE LA INFRAESTRUCTURA VIÀRIA BV-2002 QUE TRAVESSA ELS MUNICIPIS DE SANT VICENÇ DELS HORTS, SANTA COLOMA DE CERVELLÓ I SANT BOI DE LLOBREGAT

06/03/12

La Diputació de Barcelona va adjudicar la primera fase d’avaluació de les principals infrastructures viàries a AVALUA, conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i Axioma, per a determinar de la servitud acústica de les principals infraestructures viaries de Barcelona, amb l’elaboració dels Mapes Estratègics de Soroll i Plans d’acció correctius.

AVALUA presenta el mes d’abril de 2011 el: MAPA ESTRATÈGIC DE SOROLL DE LA INFRAESTRUCTURA VIÀRIA BV-2002 QUE TRAVESSA ELS MUNICIPIS DE SANT VICENÇ DELS HORTS, SANTA COLOMA DE CERVELLÓ I SANT BOI DE LLOBREGAT.

más info

Jornada Tècnica del CTE DB-HR en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca

15/04/10

Aquest passat 15 d'abril de 2010, Acústica Industrial ha impartit la Jornada Tècnica sobre el Codi Tècnic de l'Edificació respecte el Document Bàsic de protecció enfront del soroll, en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca.

Des de Avalua volem agrair el interès i gran participació pels col·legiats en dita jornada tècnica. S’adjunten els documents de les exposicions per a la seva descàrrega.da. En breu penjarem tot el contingut i documents de referència en la nostra web.

Continguts Jornades COEIB 2010:

más info

Codi tècnic d'edificació

04/07/09

El nou Codi Tècnic de l’Edificació amb el Document Bàsic DB-HR de protecció enfront del renou, ja està completament desplegat normativament, amb la seva publicació al BOE el passat 23 d’abril, per a assolir els objectius de qualitat acústica en l’edificació nova i rehabilitació, que inicialment va establir la Llei 37/2003 del renou.

más info

III Congrés d’Enginyeria i Cultura Catalana: Tecnologia, Territori i Societat

01/12/08

La necessitat de comptar amb unes eficients eines de gestió de la contaminació acústica. Conseqüències tècniques, econòmiques i socials

más info

[M] Televisió de Mallorca

20/03/08

más info
Tots els drets reservats © Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals
Diseño web - MONOK