» Investigació i docència

Investigació i docència

Docència continuada, des de 1999, impartida al Màster de Qualitat i Gestió Empresarial del Medi ambient de la Càtedra Sa Nostra ‐ UNESCO. Universitat de les Illes Balears.

Cursos de formació especifica en acústica per a professorat de Formació Professional per a la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Cursos especialitzats i Jornades Tècniques a Col∙legis Professionals. Formació continua al Col∙legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials de Balears i Col∙legi d’Enginyers Tècnics Industrials de les Illes Balears.

Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

27 i 29 de febrer 2012

AVALUA – Acústica Industrial conjuntament amb AXIOMA, imparteixen el Mòdul d’Acústica Ambiental en el Màster en Gestió i Enginyeria Ambiental, títol propi de postgrau com Expert Universitari en Canvi Climàtic, Contaminació Atmosfèrica i Renous de la Universitat de les Illes Balears.

Màster de la UIB a través de la FUEIB i cofinançat per TIRME.

Aquí podreu accedir als documents de la formació:

Jornada Tècnica del CTE DB-HR en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca (abril 2010)

Aquest passat 15 d'abril de 2010, Acústica Industrial ha impartit la Jornada Tècnica sobre el Codi Tècnic de l'Edificació respecte el Document Bàsic de protecció enfront del soroll, en el Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca.

Des de Avalua volem agrair el interès i gran participació pels col·legiats en dita jornada tècnica. S’adjunten els documents de les exposicions per a la seva descàrrega.da. En breu penjarem tot el contingut i documents de referència en la nostra web.

Continguts Jornades COEIB 2008

Jornades Tècniques d'acústica aplicada. Acústica ambiental i arquitectònica, Palma de Mallorca, 23 i 24 d’octubre de 2008

Ponències a congressos: III Congrés d’Enginyeria i Cultura Catalana (Palma, 4,5 i 6 desembre 2008)

Documents de les Jornades Tècniques del col.legi D'enginyers

Programes de radio y televisió de divulgació tècnico – científica. Publicació d’articles especialitzats en la matèria acústica i ambiental.

Curs de ácustica:

Tots els drets reservats © Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals
Diseño web - MONOK