» Treballs realitzats » Estaments Públics

Estaments Públics

PATRIMONIO NACIONAL

Projecte, direcció d’obra i execució de l’aïllament acústic i antivibratori de les sales dels grups electrògens d’emergència de diferents Palaus emblemàtics.

PARLAMENT DE LES IlLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització del nou edifici del Parlament de Les Illes Balears.

Avaluació i millora de l’eficiència d’aïllament en els paraments constructius de les dependències dels despatxos del Parlament.

CONSELLERIA DE PRESIDENCIA DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de l’edifici del Consolat de Mar.

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Assessorament i anàlisi de l’avantprojecte de la Llei del renou (posterior Llei 37/2003) per a la redacció d’esmenes a dita proposta legislativa estatal per part del Govern de les Illes Balears.

CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte i direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de l’edifici de la Conselleria.

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte i direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de l’edifici de la Conselleria.

CONSELLERIA D’ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de l’edifici de la Conselleria.

CONSELLERIA DE IMMIGRACIÓ I COOPERACIÓ DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de part de les instal·lacions de climatització de l’edifici de la Conselleria.

CONSELLERIA D’EDUCACIÓ DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Estudi de les aules tipus d’un institut a Eivissa, per la correcta audició i funcionalitat.

CONSELLERIA D’INTERIOR DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic dels diferents despatxos de l’edifici de la Conselleria.

EMAYA

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de les oficines centrals d’EMAYA.

EMT – EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS DE PALMA

Projecte, direcció d’obra i execució de cabina acústica de la maquinària de climatització ubicada a la coberta de l’edificació.

BANC DE SANG I TEIXITS DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores acústiques a les instal·lacions de refrigeració a la seu de Palma.

CAMPUS UNIVERSITÀRI DE LA UIB

Avaluació del impacte ambiental de contaminació acústica les activitats i instal·lacions de la residència universitària Bartomeu Rosselló-Pòrcel i poliesportiu del campus universitari de la UIB.

CIDOB – Centre de Investigació, Docència, Documentació i Divulgació de Relacions Internacionals i Desenvolupament de Barcelona.

Projecte i direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de l’edifici del CIDOB a Barcelona

FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ

Projecte i direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de la seu de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma.

RESIDÈNCIA 3ª EDAD C/ SANT MIQUEL DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic de les instal·lacions de climatització de la residència ubicada al C/ Sant Miquel de Palma.

PARC DE TECNOLOGIES AMBIENTALS – TIRME - CONSELL DE MALLORCA

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores a les instal·lacions de cicló d’envasos i sala de biofiltres.

CASA CULTURA SANT CUGAT – AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Projecte, direcció d’obra i execució de les mesures correctores d’aïllament acústic a l’edifici d’ampliació per a la ubicació de les instal·lacions de climatització, de la reforma integral de la Casa de Cultura segons projecte dels Arquitectes Moisés Gallego i Tomàs Morató.

SERVEI D’INSPECCIÓ TÈCNICA DE VEHICLES (ITV). CONSELL DE MALLORCA

Projecte, direcció d’obra i execució dels boxes d’inspecció sonomètrica de vehicles de les ITV de Palma (Polígon de Son Castelló i Polígon de Son Oms). Maig 2009

EDIFICI DEL CENTRE PER A PERSONES AMB DISCAPACITATS DEL C/ JOAN CRESPÍ DE PALMA. CONSORCI DE RECURSOSO SOCIOSANITARIS I ASSISTENCIALS DE MALLORCA. GOVERN DE LES ILLES BALEARS

Projecte, direcció d’obra i execució de la cabina acústica com a mesura correctora necessària pel funcionament de les instal·lacions de climatització, ubicades a la coberta de l’edifici. Juny 2009.

Tots els drets reservats © Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals
Diseño web - MONOK