» Camps d'actuació. Servei ofert » Projectes i obres singulars

Projectes i obres singulars

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA PARE AULÍ DE FELANITX - MALLORCA

Promotor: Ajuntament de Felanitx i el Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears. Projecte d’Arquitectura i direcció d’obra: Arquitectes B@M dirigit per l’Arquitecte Sr. Jaume Bennàssar i Vicens.

Projecte acústic i direcció d’obra: Eng. Bartomeu Rosselló i Boeres

Data projecte: desembre de 2005

Pressupost total de l’obra: 1.901.585,78 €

Cronograma d’obra: inici febrer 2008, paralització per canvi de constructora. Represa en l’últim trimestre de 2009. Final d’obra i recepció per part de l’ajuntament de Felanitx: setembre de 2010.

Execució de l’obra acústica: Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals SL

Projecte acústic d’execució i direcció d’obra englobat dins del projecte d’arquitectura realitzat per Arquitectes B@M dirigit per l’Arquitecte Sr. Jaume Bennàssar i Vicens per a la reforma d’un edifici de la dècada dels anys vint del segle passat, reconvertint-lo en escola de dansa i també creant un nou conjunt de tres edificacions més, integrades en l’espai circumdant, per a que constitueixi el futur Conservatori i Auditori del municipi de Felanitx.

L’Escola de Música i Dansa Pare Aulí de Felanitx, s’ha construït en un solar d’aproximadament 2100m2. El conjunt arquitectònic es composa d’una edificació preexistent, construïda en la dècada dels anys vint del segle passat per un ús, primer de central de producció elèctrica i després d’escorxador municipal. La restauració d’aquest edifici central conforma la sala de dansa de l’Escola.

Les tres noves edificacions circumdants a la nau central històrica, constitueixen les restants dependències de l’Escola:

1. Edifici B històric central: Sala de Dansa

Edifici centra de geometria paral·lelepipèdica, amb coberta de volta, amb una superfície de 215m2 i volum de 2.040m3 aproximadament.

2. Edifici A planta baix: Sala d’Actes

Sala d’aproximadament 117m2 de superfície i un volum de 490m3. Dissenyada com espai pels actes públics i audició musical. Compta amb un aforament aproximat de 100 persones.

3. Edifici A planta 1: Biblioteca i despatxos

4. Edifici A planta 2: Aules de docència

5. Edifici A planta 3: Cabines d’estudi i sales d’audició individuals

6. Edifici C: Aules d’estudi

7. Edifici C: Sala de Cor i Orquestra

Superfície aproximada de 81m2 i un volum de 390m3, destinada per a cors i orquestra.

8. Edifici D: Sala de Banda de Música

Recinte de 110m2 i un volum de 495m3, destinat i dissenyat per l’activitat de la banda de música.

Imatges de l’obra acabada:

Professorat de l’Escola de Música i Dansa amb l’autor del projecte acústic, durant la visita guiada (25-09-2010) per a familiaritzar-se i conèixer les prestacions de les instal·lacions educatives.

HOTEL HILTON SA TORRE – LLUCMAJOR, MALLORCA

Promotor: DRAC HOTELS.

Projecte d’Arquitectura i direcció d’obra: Arquitecte Sr. Pere Nicolau

Projecte acústic i direcció d’obra: Eng. Bartomeu Rosselló i Boeres

Data projecte: agost de 2007

Pressupost total de l’obra: aprox. 28.500.000 €

Cronograma d’obra acústica: inici març 2008. Final d’obra i inauguració juliol 2008. Execució de l’obra acústica: Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals SL

Projecte executiu realitzat de rehabilitació de l’antiga Possessió de Sa Torre (S. XIV), i construcció de noves edificacions annexes, per a transformar-la en un hotel de cinc estrelles, de la cadena Hilton.

El projecte acústic d’execució i la direcció d’obra, s’ha efectuat en els edificis AA, edifici principal de serveis comuns i habitacions; i el edifici annex EE-13 corresponent a Sa Torre Conference Centre, on s’hi concentren les sales de conferències i esdeveniments.

Edifici AA, superfície construïda 6.892 m2.

Edifici EE-13 corresponent a Sa Torre Conference Centre.

Superfície construïda 1.365 m2.

Planta primera: Compta amb una Sala de Congressos i esdeveniments, més 7 sales de Conferències o reunions de Consell, amb tots els serveis comuns necessaris.

Planta semisoterrani: compta amb un gran saló de congressos i esdeveniments per un aforament de més de 250 persones.

SALA ODEON,SALES D’ASSAIG I AUDITORI DE LA BANDA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

Promotor: Ajuntament de Palma.

Projecte d’Arquitectura i direcció d’obra: Arquitecte Sra. Ma Pilar Riera i Vicens

Projecte acústic: Eng. Pere Cerdà

Execució obra acústica i direcció d’obra: Eng. Bartomeu Rosselló i Boeres - Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals SL

Data projecte: febrer de 2009

Pressupost total de l’obra: aprox. 1.456.295 €

Cronograma d’obra acústica: inici març 2010. Final d’obra i recepció de l’ajuntament, octubre 2010.

Obra promoguda per l’ajuntament de Palma, finançada pel Plan E estatal. Cal ressenyar que en aquest cas, l’autoria del projecte és del enginyer acústic Sr. Pere Cerdà, havent quedat el nostre projecte com a segon finalista del concurs. No obstant, l’execució de l’obra així com la direcció de la mateixa ha estat a càrrec nostre, contractada a través de la empresa adjudicatària, Construcciones Llabrés Feliu, és per això que s’inclou en aquesta relació, degut a la similitud de l’obra objecte de licitació.

Es tracta d’un antic cinema, el Cine Odeon, del barri de Son Cladera a Palma, que s’ha transformat per adaptar-lo a les necessitats de Sala d’assaig i auditori, amb les cabines d’assaigs annexes, per a la Banda Municipal de Música de Palma.

Superfície total construïda: 1.100 m2

1 Sala Magna d’assaig i auditori

1 Aula polivalent

6 Cabines d’estudi

Despatxos, arxius, magatzems, sales tècniques

DIRECCIÓ I EXECUCIÓ DE L’OBRA DE LA SALA MAGNA D’ACTES DEL NOU HOSPITAL UNIVERSITARI DE SON ESPASES, PALMA, MALLORCA

(execució d’obra juliol a agost de 2010, recepció de l’obra 10-10-2010)

Prescripció complementària al Projecte inicial de l’obra de la UTE Son Dureta (FCC, Dragados, Llabrés Feliu i Melchor Mascaró), seguiment d’obra juntament amb la direcció facultativa de l’obra i execució conjunta amb la empresa Puyalto.

PROJECTE ACÚSTIC A INTEGRAR EN EL PROJECTE ARQUITECTÒNIC D’EXECUCIÓ DE L’EDIFICACIÓ D’UN NOU ESTABLIMENT HOTELER DEL GRUPO BARCELÓ A LA CIUTAT ALEMANYA D’HAMBURG

ACTIVITAT: HOTEL BARCELÓ HAMBURG BINNENALSTER

UBICACIÓ: HAMBURG, ALEMANYA

PETICIONARI: BARCELÓ hotels & resorts

Enginyer projectista acústic : Bartomeu Rosselló i Boeres

En execució: Abril 2011

HOTEL JUMEIRAH PORT DE SÓLLER. Execució de les instal·lacions acústiques de les sales tècniques.

ACTIVITAT: HOTEL JUMEIRAH PORT DE SÓLLER

UBICACIÓ: Port de Sóller, Mallorca

PETICIONARI: HUMICLIMA

Executat: estiu 2011

Probablement és l’hotel més luxós de l’Estat, amb una categoria de 5 estrelles Plus, equivalent a 7 estrelles teòriques.

La gestió del Hotel estarà a càrrec durant els propers 25 anys del Grup Jumeirah que gestiona altres hotels com l’imponent Burj-al-Arab o el Jumeirah Beach Hotel en els Emirats Àrabs, el Jumeirah Carlton Tower a Londres, el Jumeirah Essex House de Nova York o el Jumeirah Himalayas de Shangai.

L’Hotel Jumeirah Port Sóller està ubicat sobre un penya-segat en un del més bells llocs de Mallorca.

El projecte de l’hotel fou adquirit pel grup financer alemany DEKA Inmobilien, el desenvolupament està a càrrec del grup belga Wingfield Corporation. La nostra empresa ha executat l’obra per encàrrec de HUMICLIMA, que és l’encarregada del projecte i instal·lació de climatització de l’hotel. És una satisfacció per nosaltres haver pogut participar d’aquesta singular obra.

PROJECTE ACÚSTIC I EXECUCIÓ DEL RESTAURANT BRUNO, PRIMER LOCAL OBERT DEL NOU PORT ADRIANO

ACTIVITAT: RESTAURANT BRUNO

UBICACIÓ: Port Adriano, Calvià Mallorca

PETICIONARI: Dissenyadora Mireia Vila

Enginyer projectista acústic : Bartomeu Rosselló i Boeres

Execució: Juliol 2011

L’eficàcia acústica amb consonància amb el disseny: Acústica Industrial ha dissenyat, projectat i executat l’acondicionament acústic del primer local, el Restaurant Bruno, del Port Adriano a Mallorca. Aquest Port ha estat el primer port dissenyat per Philippe Starck, considerat un dels millors dissenyadors del món.

ESCOLA DE MÚSICA MODERNA S’OBRADOR DE MÚSICS, DE MARRATXÍ

Promotor: Unió Musical Nostra Terra.

Projecte d’Arquitectura: Arquitecte Sr. Nadal Cadentey

Projecto acústic: Eng. Bartomeu Rosselló i Boeres, Pep Joan Alemany Juan.

Execucció i direcció d’obra acústica: Eng. Bartomeu Rosselló i Boeres, Pep Joan Alemany - Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals SL

Execució primera fase d’obra: estiu de 2011

PROJECTE ACÚSTIC D’ANÀLISI D’INSTAL·LACIONS DE CLIMATITZACIÓ A INTEGRAR EN EL PROJECTE ARQUITECTÒNIC D’EXECUCIÓ DE L’EDIFICI DIGICEL A JAMAICA

ACTIVITAT: EDIFICI DIGICEL

UBICACIÓ: 14OceanBoulevard,KINGSTON,JAMAICA

PETICIONARI: HUMICLIMA

Enginyer projectista acústic : Bartomeu Rosselló i Boeres, Pep Joan Alemany Juan

En execució: desembre 2011

ESTUDI ACÚSTIC D’ANÀLISIS I PRESCRIPCIONS SEGONS EL CTE DB-HR DEL PROJECTE D’ARQUITECTURA, PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UNA PRIMERA FASE, DE 129 HABITATGES I UNA SEGONA FASE DE 76 HABITATGES, EN EL PORT DE BADALONA

ACTIVITAT: UBICACIÓ: PETICIONARI:

EDIFICI D’HABITATGES, GARATGES I LOCALS PORT DE BADALONA Adema Canela Comella Arquitectos Asociados

Enginyer projectista i consultor acústic: Bartomeu Rosselló i Boeres Data projecte: abril 2012

Estudi i anàlisi detallat de tots els sistemes constructius, instal·lacions, fusteria, etc. Del projecte Porta al Mar, en el Port de Badalona, com annex al projecte executiu arquitectònic, per a la seva adaptació i compliment a les exigències del Codi Tècnic Document Bàsic Protecció enfront al Renou CTE DB-HR.

PROJECTE ACÚSTIC D’ANÀLISIS I PRESCRIPCIONS SEGONS EL CTE DB-HR DEL PROJECTE D’ARQUITECTURA, DEL PRIMER CONDO HOTEL DE LUXE DE MALLORCA, CONDO HOTEL PORTALS HILLS

ACTIVITAT: CONDO HOTEL PORTALS HILLS

UBICACIÓ: PORTALS, CALVIÀ, MALLORCA

PETICIONARI: ARQUITECTE Sr. ANDO W. SCHIRMER – ICAZAR OPORTUNIDAD S.A.

Enginyer projectista i consultor acústic: Bartomeu Rosselló i Boeres

Data projecte: En execució, octubre 2012

Tots els drets reservats © Acústica Industrial de Tecnologies Mediambientals
Diseño web - MONOK