Marina Beach Club València, espai mediterrani absolutament diferencial.

#MarinaBeachClubValencia, un espai gastronòmic d’oci mediterrani innovador i singular. Projecte acústic dissenyat per AVALUA, nominat a entrar a la llista de “The World’s 100 Best Clubs 2019”.

Desenvolupar i implementar un singular projecte per cobrir necessitats acústiques especials, és tot un repte que des de l’enginyeria de #AVALUA i #AcústicaIndustrial assumim amb rigor, precisió, però sobretot amb passió, sent conscients que la nostra feina té a més l’objectiu d’aportació de valor i beneficis a la societat.

Garantir la convivència i la cohabitació d’usos és el leitmotive que ens impulsa. Necessitem espais de silenci, per garantir el descans i espais de lleure per a la interrelació ciutadana; més en un ambient mediterrani com el nostre on podem gaudir plenament a l’aire lliure.

Espais tan singulars com el Marina Beach Club València suposen un privilegi d´actuació tècnica permetent un resultat d´excel·lència perquè tots puguem gaudir d´una activitat d´oci amb la màxima qualitat sonora.

Tot això gràcies al gran equip de professionals, altament qualificats i de dilatada experiència, juntament amb el gran equip de col·laboradors. Aquest és el cas de l’enginyer en sistemes audiovisuals, Pepe Ferrer, que ha regulat i equalitzat el sistema d’àudio professional d’EAW, fabricant Top mundial. Equipació electroacústica que ens permet un control i directivitat sonora total preservant la immissió a l’entorn.

Els nostres projectes acústics de disseny passiu/actiu, reconceptualització electroacústica, avaluació i monitorització sonomètrica en continu, ens permeten aportar la garantia permanent de compliment normatiu.

La nostra filosofia d’actuació és: Enjoy the silence, enjoy music.

Innovació d’actuació acústica per aconseguir un control màxim. Un conjunt de mesures actives i passives per a confinar i gaudir del so on correspon, minimitzant la seva dispersió a l’entorn i amb un control, gestió i vigilància mitjançant el monitoratge sonomètric permanent en continu que ofereix el sistema SiMSo d’AVALUA.

Concepció, disseny i càlcul, prescripció, minuciosa i correcta execució i implantació del sistema, verificació i certificació sonomètrica en continu. La nostra referència més gran, els satisfactoris resultats d’activitats d’alta exigència com el Marina Beach Club València, tot un exponent.

Aquests darrers dies, alguns mitjans de comunicació s’han fet ressò de les nominacions a entrar a la llista de ‘The World’s 100 Best Clubs’ 2019. Classificació que anualment fa pública l’Associació Internacional d’Oci Nocturn, Nightlife International.

Al conjunt de l’estat, 51 locals d’oci nocturn han estat nominats. Des d’AVALUA i Acústica Industrial ens sentim veritablement orgullosos d’haver pogut contribuir d’aquesta excel·lència a escala mundial d’aquestes activitats de lleure.

Ens honra que els nostres clients i projectes estiguin al capdavant de llista de les nominacions actuals, juntament amb les atorgades i consolidades ja en edicions anteriors. Ushuaïa Beach Club Eivissa, Hï Eivissa, Lío Eivissa, Destinació Pacha Eivissa, DC-10 Eivissa, Blue Marlin Eivissa, a la qual s’uneix la recent nominació del Marina Beach Club València.

L’aportació d’aquest vector fonamental de respecte a l’entorn és clau per al desenvolupament i el bon funcionament d’aquestes activitats. Combinant-ho a més amb la millor qualitat musical, això constitueix un total fet diferencial de bona praxi empresarial i responsabilitat social.

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Altres articles que us poden interessar

Hotel El Llorenç, Parc de la Mar

Des d’Acústica Industrial SL, enginyeria i instal·ladora especialitzada en acústica aplicada, volem compartir amb vosaltres l’esdeveniment celebrat en el Palau de Congressos de Palma, els

Amàre Beach Hotel Ibiza

A la societat actual, el seu continu tràfec i estrès, ha consolidat fermament la necessitat de gaudir de l’escapada de vacances. Busquem trobar moments de