Amàre Beach Hotel Ibiza

A la societat actual, el seu continu tràfec i estrès, ha consolidat fermament la necessitat de gaudir de l’escapada de vacances.

Busquem trobar moments de relax combinats amb moments de lleure. Experiències que volem compartir amb les persones que ens importen.

I és que, per molt que canviï el nostre entorn, a les nostres dinàmiques socials, ambientals i tecnològiques; hi ha una qüestió a què la humanitat no renunciarà i és, a passar-ho bé. A tenir aquests espais i moments de tranquil·litat combinats amb els de lleure on recórrer, encara que sigui esporàdicament.

La qüestió fonamental és poder fer-ho amb respecte. A un mateix, a l’entorn ambiental i als altres.

Com a enginyeria i instal·ladora especialista en acústica aplicada, a través del nostre laboratori acreditat per ENAC, AVALUA, i Acústica Industrial; la nostra missió és clara, donar resposta tècnica a les activitats del sector que permetin garantir-ne el funcionament dins l’observança normativa generant dissenys i projectes específics innovadors i diferenciadors que compleixin el seu objectiu.

Precisament per garantir-ne la viabilitat de funcionament permetent la cohabitació d’usos i la convivència. Respecta i seràs respectat.

Així doncs, actuem sempre una premissa d’actuació:

Enjoy the silence, enjoy music

La ciència ha demostrat que el silenci pot ser just allò que necessitem per regenerar els nostres cervells i cossos exhausts. Però alhora, la música ens estimula la nostra part més emocional i queda registrada al més recòndit de la nostra memòria evocant-nos a moments vivencials molt intensos que difícilment oblidarem.

La combinació de tots dos aspectes, emfatitzant els atributs sensorials definidors de l’hotel, ha permès a través de la nostra especialització tècnica d’actuació, la materialització d’aquest projecte tan singular, Amàre Beach Hotel Ibiza.


Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Altres articles que us poden interessar

Hotel El Llorenç, Parc de la Mar

Des d’Acústica Industrial SL, enginyeria i instal·ladora especialitzada en acústica aplicada, volem compartir amb vosaltres l’esdeveniment celebrat en el Palau de Congressos de Palma, els